Faq

Sıkça sorulan sorular

Aşağıda, Natura White Türkiye'deki en sık sorulan soruların bazılarının cevaplarını bulabilirsiniz.

  1. İlk değerlendirme formunu doldurmak.
  2. Diş kozmetik uzmanıyla danışma yapmak.
  3. Dudakları kremlemek.
  4. Ağız açıcı yerleştirmek.
  5. Dişlere beyazlatma jeli uygulamak.
  6. Kırmızı koruyucu gözlüğü takmak.
  7. 20 dakika boyunca LED lambasını kullanmak.
  8. Yukarıdaki adımlar, seçilen tedaviye bağlı olarak tekrarlanır.

Dişleri beyazlatmak için asgari yaş, ebeveynlerin yazılı izniyle 16 yaş olarak belirlenmiştir.

18 yaşından itibaren herkes, kendi başına dişlerini beyazlatabilir.

Evet, bunu yapabilirsiniz. Bleaching bu unsurlar için zararlı değildi

Dişleri beyazlatma işleminden sonra, dişleri oldukça sarı olan ve güven eksikliği yaşayan kişiler, güvenle ve utanmadan gülümseyebilecekleri bir şekilde coşkulu bir şekilde gülümseyebilirler.

Hayır, dişler tedavi sırasında önceki yıllarda oluşan lekelenmelerden arındırılır. Bu lekelenmeler, önceki yıllardaki hızında gerçekleşir. Beyazlatma sonrası lekelenme, tedaviden önceki kadar hızlı bir süreç değildir. Bu süreç yavaş ve aşamalıdır, bu yüzden tedaviden sonra tekrar aynı miktarda lekelenme oluşması bir süre alabilir. Elbette bu, tüketim alışkanlıklarınıza bağlıdır.

Genellikle gri, mor veya kahverengi olan bu tür lekeli dişlerin tamamen beyazlatılması mümkün olmayabilir, ancak onları açık gri, mor veya kahverengi bir renge getirebiliriz.

Dişlerin rengi çeşitli faktörlere bağlıdır:

  1. Genetik faktörler: Dişlerin doğal rengi genetik olarak belirlenebilir. Her bireyin doğal diş rengi farklı olabilir.
  2. Tüketim alışkanlıkları: Yiyecek ve içecek alışkanlıklarınız dişlerinizin rengini etkiler. Beyaz ürünler, örneğin peynir, dişleri beyaz tutarken, kırmızı lahana, domates sosu gibi ürünler daha koyu bir renk oluşmasına neden olabilir. Sigara içmek de dişlerde lekelenme riskini artırabilir.
  3. Ağız bakımı: Dişlerinizi ne sıklıkla fırçaladığınız ve diş hekimine ne sıklıkla gittiğiniz de dişlerinizin rengini etkiler. Düzenli diş fırçalama ve diş hekimi kontrolleri, dişlerinizi daha beyaz ve sağlıklı tutmaya yardımcı olabilir.

Bunlar dişlerin rengini etkileyen bazı faktörlerdir. Her bireyin diş rengi farklı olabilir ve kişisel yaşam tarzı ve genetik faktörler de etkileyici olabilir.

  • Bu, uygulanan tedavi türüne, ağız hijyenine ve tüketim alışkanlıklarına bağlıdır.
  • Ortalama olarak, sonuç 6 ila 24 ay arasında kalır, ardından birkaç yıl içinde kademeli olarak azalır.
  • Beyazlatmanın sonuçları tahmin edilmesi zor olup kişiden kişiye değişir. Her kişinin diş yapısı farklıdır ve diş lekelenmesinin doğası da önemli bir rol oynar. Elde edilen sonucu ne kadar süreyle koruyabileceğiniz, çeşitli faktörlere bağlıdır. Eğer hızla tekrar sigara içmeye veya çok miktarda kahve, çay veya kırmızı şarap tüketmeye başlarsanız, renk pigmentleri mineye tekrar yerleşeceği için sonucu daha kısa süre koruyabilirsiniz.

Bu, ne kadar açık bir renk istediğinize bağlıdır. 20 dakikalık bir tek seansta dişleriniz 2 ton daha açık hale gelir. Kaç ton daha açık gitmek istediğinize karar vermek size bağlıdır.

Hayır, genellikle bir beyazlatma işlemi yaptırmadan önce kendi diş hekiminize gitmeniz gerekmez. Ancak, dişlerinizde acil dolgu yapılması gereken çürükler varsa bu durumda diş hekiminizi ziyaret etmeniz gerekebilir.

Hayır, tedavi öncesinde herhangi bir şeye dikkat etmeniz gerekmez. Normal olarak yemek yiyebilir ve içebilirsiniz. Ancak tedaviden sonraki ilk iki saat boyunca renkli yiyecekler veya içecekler tüketmemeniz önerilir.

Hayır, yeni nesil malzemeler kullanıyoruz. Bu nedenle tedavi sonrasında dişlerinizde hassasiyet kesinlikle oluşmaz. Eğer zaten hassas dişlere sahipseniz, bu durum daha da hassas hale gelmez.